De Redding

De Redding Bakfietsbouw

Voor de zakelijke en de particuliere markt rechtstreeks toegankelijk

Over ons

De Redding is producent van transport- en bakfietsen voor een veelheid van toepassingen, zoals kindervervoer, ambulante verkoop, terreinonderhoud, reklamedoeleinden en koeriersdiensten. Wij leveren aan afnemers wereldwijd. Ons programma bestaat uit een aantal standaardmodellen, maar voor meer gespecialiseerde toepassingen ontwikkelen wij ook in samenspraak met onze opdrachtgevers. Aan onze produkten besteden wij zorg van begin tot eind: het ontwerp moet voldoen aan alle eisen die het gebruik eraan stelt, de vormgeving moet daarbij ergonomisch en esthetisch zo plezierig mogelijk zijn, en materiaalkeus en afwerking moeten een lange levensduur garanderen. Wanneer u over onze producten meer vragen hebt dan waar deze site antwoord op geeft, aarzelt u dan niet ons te mailen of te bellen! Alle door De Redding geleverde fietsen hebben onderstaande punten met elkaar gemeen:

  • De frames zijn beschermd met een drielaagse poedercoating met zinkprimer als eerste laag.
  • De meest aan slijtage onderhevige delen zijn uitgevoerd in roestvaststaal (evt.meegecoat).
  • De voorwielen zijn gelagerd met dubbelzijdig vloeistofafgedichte industrielagers, en draaien op zware assen (17 mm rvs). Voor inwatering gevoelige constructiedetails zijn geseald met een rubberkit.
  • Zadelhoogte verstelbaar met snelspanner.

Bakfietsen van De Redding Bakfietsbouw: uw duurzaamste keus!

Interessant?

Bekijk nu snel onze producten of vraag Bekijk nu snel onze producten, zie de prijslijst/bestelformulier, of vraag (prijs-)informatie aan voor een bakfiets.

De Redding
Koudekerk aan den Rijn
Nederland
www.deredding.nl

Tel: +31 (0)6 50 880 290
info@deredding.nl
BTW 1747 16 370 B01
K.v.K. 28080874